'T WEZELS OMSLAGPUNT
21e Winterduatlon en Pannenkoekenjogging
zondag 02 december 2018

 

Omslagpunt
- Wedstrijdinfo - - Inschrijfformulier - Deelnemers - Reglement - ! UITSLAGEN ! - Foto's

21e WINTERDUATLON, KIDSDUATLON en PANNENKOEKENJOGGING VAN 'T WEZELS OMSLAGPUNT

Deze wedstrijd maakt deel uit van het HAMMER NUTRITION CROSSDUATHLONCIRCUIT (klik hier)

Wij steunen met onze organisatie de vzw ADITI

Aan het wijkhuis van Sterbos aan de Molenheide te Wuustwezel zal er op zondag 2 december weer heelwat sportieve bedrijvigheid zijn. Tussen 9.30h en 11.00h kan er vrij gestart worden voor onze jaarlijkse recreatieve pannenkoekenjogging. Er is keuze uit verschillende afstanden tussen 5 km en 15 km. De omgeving is bosrijk en het parcours deels verhard en deels onverhard. Na afloop zijn er voor iedere deelnemer zoals steeds gratis overheerlijke vers gebakken pannenkoeken!

 

Ook de jonge helden komen weer aan hun trekken in de kidsduatlon. Nieuw dit jaar is dat alle kids geboren tussen 2006 en 2012 in één reeks aan de start staan. De podiumceremonie doen we in aparte leeftijdscategorieën (10 tot 12 jaar, 6 tot 9 jaar en meisjes). Het startschot klinkt om 12.30h.

 

Om 14.00h gaat de 21e winterduatlon van start. Deze wedstrijd staat open voor zowel solo’s als duo’s. Het eerste loopgedeelte bedraagt 4km, het mountainbiken gaat over 22km en het tweede loopgedeelte bedraagt 2km. Er is gelegenheid om te douchen.

 

Er zijn aparte klassementen (solo) voor dames, senioren heren en veteranen heren (+40j.). Daarnaast is er een apart duo klassement. Ook dit jaar is er een apart klassement voor vrouwelijke duo’s. Er wordt opnieuw een klassement opgemaakt voor deelnemers uit ‘Groot Wuustwezel’ (Loenhout – Gooreind – Wuustwezel).

Voor het HAMMER NUTRITION CIRCUIT zijn de reeksen anders ingedeeld (zie digitale flyer op de site).

 

Iedere vooringeschreven deelnemer ontvangt een mooi gevulde goodiebag.

 

Voorinschrijving voor de pannenkoekenjogging kost 5€, ter plaatse betaal je 6€. Kinderen tot 12 jaar betalen zowel vooraf als ter plaatse 3€.

 

Inschrijving voor de kidsduatlon kost vooraf 4€, ter plaatse betaal je 6€.

 

Voorinschrijving voor de duatlon bedraagt 20€ (solo) en 25€ (duo), daginschrijving bedraagt 25€ (solo) en 30€ (duo). Hierbij is 5€ borg inbegrepen die je terug ontvangt bij inlevering van je startnummers. Inschrijving is pas geldig na betaling op rekeningnummer:

132-5210746-44, of op IBAN: BE55 13252107 4644. BIC: BNAGBEBB met duidelijke vermelding waarvoor je wil inschrijven! Door je inschrijving verklaar je akkoord te gaan met het reglement: zie website

 

Nieuw dit jaar is dat we gebruik maken van elektronische tijdswaarneming (aparte tijden voor lopen-fietsen-lopen)!

 

De voorinschrijvingen worden afgesloten op maandag 26 november ’18 om 20.00h.

Voor info en inschrijving kan je terecht op onze website: www.omslagpunt.be of bij:

 

-      Marc Bevers: 0494/40.21.68 – marc.bevers60@gmail.com

-      Dré Billet: 03/669.87.44 – braspenningtinne@hotmail.com

 

Wat is Aditi?

 

Aditi vzw is een advies- en informatiecentrum waar personen met een fysieke en mentale beperking, kwetsbare senioren en personen met een psychische kwetsbaarheid evenals het netwerk (familie, zorgprofessionelen, begeleiders, ...) terecht kunnen met al hun vragen over seksualiteit en handicap en/of seksualiteit en ouderen.

Aditi heeft twee vaste medewerkers en kunnen elk financieel steuntje in de rug goed gebruiken!

 

Voor info over hun werking: www.aditivzw.be

 


Uitslag winterduatlon
2018

zie UITSLAGEN


Foto's 2018

zie FOTO's
© 2010 All Rights Reserved - D2D